Siera kūka ar vīģēm, pekanriekstiem un kļavu sīrupu
Vislabāk siera kūku ir cept dienu iepriekš,...
Nepieciešams:
Pamatnei:
Virskārtai:
Rotājumam:
Pamatnei izkausē sviestu, sasmalcina cepumus, abus sajauc, atdzesē, ieklāj tortes formas pamatnē un stingri piespiež.
Aukstā ūdenī uzbriedina želatīnu. Liek virtuves kombainā biezpienu, iebiezināto pienu, krējumu, kakao pulveri, želatīnu un visu sastrādā viendabīgā masā. Masu novieto uz pamatnes un liek uz vairāk stundām ledusskapī sagalēt.
Pirms pasniegšanas šokolādi sarīvē un putukrējumu sakuļ ar cukuru. Torti nosmērē ar putukrējumu un nokaisa ar šokolādes skaidiņām. Virs tām veido putukrējuma un ķiršu rotājumu.