Biezpiena un iebiezinātā piena kūka Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 500 g biezpiena,
  • 1 kārba iebiezinātā piena,
  • 3 olas.

Gatavošana:

1

Olas un iebiezināto pienu sakuļ ar mikseri. Pievieno biezpienu un visu kārtīgi izmaisa − tā, lai nav kunkuļu.

2

Masu ievieto ietaukotā veidnē, liek līdz 160 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep 40 minūtes, līdz parādās sārteni zeltaina garoziņa.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Svētki, Valentīndiena, Lieldienas, Līgo svētki, Ziemassvētki, Deserti, Tortes, kūkas, pīrāgi

Maršmelovi

Maršmelovi I Nepieciešams: 3 olu baltumi, šķipsna...