Biotēkas šokolādes kēksiņi Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Šokolādes kēksiņi "Biotēkas" superveselīgajā versijā ar kokosriekstu miltiem nesatur glutēnu, laktozi, transtaukskābes un rafinēto cukuru.

Nepieciešams:

  • 80 g bio kokosriekstu miltu «Biona» vai «Cosmoveda»,
  • 3 ēdamkarotes bio kakao «Rapunzel»,
  • 1/4 tējkarotes Himalaju sāls «Biotēka»,
  • 1/4 tējkarotes bio Burbonas vaniļas «Rapunzel»,
  • 1 ēdamkarote cepamā pulvera,
  • 5 ēdamkarotes bio kokosriekstu cukura «Biona»,
  • 4 olas,
  • 80 g izkausētas bio kokosriekstu eļļas «Rapunzel»,
  • 100 ml ūdens vai «IsolaBio» bio kokosriekstu–rīsu dzēriena.



Gatavošana:

1

Bļodā sajauc sausās sastāvdaļas – kokosriekstu miltus, kokosriekstu cukuru, cepamo pulveri, vaniļu un sāli. Atsevišķā bļodā sajauc slapjās sastāvdaļas – olas, izkausētu kokosriekstu eļļu un rīsu dzērienu, slapjo masu lej klāt bļodā pie sausajām sastāvdaļām. Visu kārtīgi sajauc, līdz viendabīgai masai.

2

Masu pilda kēksiņu cepamajās formās, aizpildo taptuveni 3/4 no apjoma, jo mīkla praktiski nesacelsies. Cep 20–30 minūtes līdz 175 °C temperatūrai uzsildītā cepeškrāsnī. Kēksiņi ir gatavi, kad, cepšanas laikā iedurot tajos zobu bakstāmo kociņu, tam nav pielipusi mīkla. No receptē minētā daudzuma sanāk aptuveni 10–12 kēksiņi.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Deserti, Tortes, kūkas, pīrāgi