Biskvīta rulete ar safrānu un brūkleņu krēmu Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Ātri pagatavojams našķis ir biskvīta rulete ar safrānu un brūkleņu krēmu, pārkaisīta ar cukuru. Lieliska piedeva pie kafijas!

Nepieciešams:

  • 3 olas,
  • 150 g cukura,
  • 120 g kviešu miltu,
  • 1 tējkarote «Santa Maria» cepamā pulvera,
  • 1 paciņa «Santa Maria» safrāna,
  • 1 ēdamkarote ūdens,
  • 320 ml putukrējuma,
  • 140 ml dzērveņu ievārījuma.

Gatavošana:

1

Olas un cukuru sakuļ līdz čaganai masai, tad iemaisa tajās ūdenī izšķīdinātu safrānu.

2

Miltus sajauc ar cepamo pulveri un iemaisa olu masā.

3

Mīklu izklāj uz 30x40 cm lielas cepamās plāts, kurā ielikts cepamais papīrs, ievieto līdz 250 °C temperatūrai sakarsētas cepeškrāsns vidējā daļā un cep 5 minūtes.

4

Putukrējumu sakuļ ne pārāk stingru, pievieno brūkleņu ievārījumu un samaisa.

5

Kūku uzliek uz apcukurota cepamā papīra, apakšējo daļu pārsmērē ar aukstu ūdeni, lai cepamo papīru varētu noņemt, kad kūka būs izcepusies.

6

Uz kūkas, pirms tā ir pilnībā atdzisusi, uzklāj brūkleņu krēmu un tad sarullē ruleti. Tai ļauj kādu brīdi pastāvēt uz papīra, pirms sāk griezt šķēlēs, lai pasniegtu.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Svētki, Valentīndiena, Lieldienas, Ziemassvētki, Deserti, Tortes, kūkas, pīrāgi