Brūkleņu mafini Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 275 g miltu,
  • 175 g cukura,
  • 125 g mīksta sviesta,
  • 2–3 olas (atkarībā no lieluma),
  • 100 ml saldā krējuma (35%),
  • 1,5 tējkarotes cepamā pulvera,
  • 1 tējkarote vaniļas cukura,
  • šķipsna sāls,
  • brūklenes (var aizstāt ar gatavām lielogu dzērvenēm).

Gatavošana:

1

Miltus izsijā, iemaisa cepamo pulveri, vaniļas cukuru, sāli.

2

Mīkstu, istabas temperatūras sviestu kopā ar cukuru saputo gaisīgā masā, tad pa vienai ieputo olas. Pa daļām pamīšus ar saldo krējumu pievieno miltu maisījumu – ceturtdaļu miltu, ceturtdaļu krējuma utt. Lielāko daļu brūkleņu iemaisa mīklā un tad masu pilda mafinu formiņās. Atlikušās ogas novieto mafinu virspusē.

3

Mafinu formiņas ievieto līdz 200 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep apmēram 20 minūtes.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Deserti, Tortes, kūkas, pīrāgi

Tiramisu

Nepieciešams: 600 g krēmsiera, 400 g dāmu...

Maršmelovi

Maršmelovi I Nepieciešams: 3 olu baltumi, šķipsna...