Cepti āboli ar auzu pārslu drumstalām Pie grāmatzīmēm

Receptes autors: «Danssuker»
Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 3 lieli āboli,
  • 30 g sviesta,
  • 2 ēdamkarotes «Dansukker» gaišā Muscovado cukura,
  • 2 ēdamkarotes «Dansukker» dzidrā sīrupa,
  • 1 tējkarote kanēļa.

Drumstalām:

  • 80 g sviesta,
  • 35 g auzu pārslu,
  • 3 ēdamkarotes «Dansukker» gaišā «Muscovado» cukura,
  • 1 ēdamkarote kviešu miltu,
  • 2 tējkarotes kanēļa,
  • 1 šķipsniņa sāls.

Pasniegšanai:

  • vaniļas saldējums.

Gatavošana:

1

Ābolus nomizo, pārgriež uz pusēm un izņem serdes. Uz ābolu virspuses izveido garenus iegriezumus. Cepešpannu ietauko un piepilda ar ābolu pusītēm.

2

Katliņā izkausē sviestu, pievieno «Muscovado» cukuru, sīrupu un kanēli. Pārlej āboliem.

3

Cepešpannu pārklāj ar foliju, ievieto līdz 200 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī vidējā daļā un cep 15 minūtes.

4

Kamēr cepas āboli, pagatavo drumstalas – izkausē sviestu un iemaisa tajā auzu pārslas, «Muscovado» cukuru, miltus, kanēli un sāli.

5

Ābolus izņem no cepeškrāsns, pārkaista ar drumstalām un novieto atpakaļ cepeškrāsnī vēl uz 10 minūtēm.

6

Pasniedz kopā ar vaniļas saldējumu.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Svētki, Valentīndiena, Lieldienas, Ziemassvētki, Deserti, Augļu

Maršmelovi

Maršmelovi I Nepieciešams: 3 olu baltumi, šķipsna...