Šie ir ļoti gardi, turklāt viegli un ātri pagatavojami mājās cepumi no «Mājas Virtuves» recepšu pūra. Ja ir vēlēšanās, tad cukuru var pilnīgi aizstāt ar kerobu – vienas cukura karotes vietā jāņem pusotra līdz divas karotes keroba pulvera.
Nepieciešams:
Vai jūs zināt?
Lūk, ko «Mājas Virtuve» uzzinājusi par kerobu!
Traukā iesijā miltus, piemet cukuru, keroba pulveri, kanēli, sāli un labi samaisa. Pievieno sojas pienu, eļļu un vaniļas esenci un sakuļ ar mikseri vai putojamo slotiņu. Iemaisa sakapātas dateles un sarīvētas apelsīnu miziņas.
Cepamajā pannā ieklāj cepamo papīru, kuru ietauko ar kokosriekstu eļļu. Uz tā pa deserta karotei novieto sagatavoto masu, kuru izlīdzina ar mitru nazi.
Liek cepeškrāsnī, kura uzkarsēta līdz 180°C temperatūrai, un cep 10 minūtes. Atdzesē cepeškrāsnī. Vēlāk uzglabā aizvākojamā traukā.