Cepumi «Ievārījuma actiņas» Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 170 g sviesta,
  • 150 g cukura,
  • 2 glāzes miltu
  • 2 olu dzeltenumi,
  • šķipsna sāls,
  • ievārījums.

Gatavošana:

1

No pagatavotās mīklas saveļ neliela izmēra bumbiņas – valrieksta lielumā vai nedaudz lielākas.

2

No pagatavotās mīklas saveļ neliela izmēra bumbiņas – valrieksta lielumā vai nedaudz lielākas.

3

Cepamajā plātī ieklāj cepamo papīru, kārto mīklas bumbiņas pietiekami lielā atstatumā citu no citas – kādus 4 cm un vidū iespiež nelielu bedrīti, kurā ieliek ievārījuma pikuci.

4

Ievieto līdz 180–190 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep apmēram 15–20 minūtes, līdz cepumi top zeltaini brūni. Ja vēlas, tad pēc izņemšanas no cepeškrāsns var pārkaisīt ar pūdercukuru.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Deserti, Cepumi

Tiramisu

Nepieciešams: 600 g krēmsiera, 400 g dāmu...

Maršmelovi

Maršmelovi I Nepieciešams: 3 olu baltumi, šķipsna...