![](https://mvirtuve.press.lv/storage/app/uploads/public/885/71c/5b6/thumb__630_430_0_0_auto.jpg)
Siera kūka ar vīģēm, pekanriekstiem un kļavu sīrupu ![](/themes/mjv/assets/images/bookmark_wt.svg)
Vislabāk siera kūku ir cept dienu iepriekš,...
Nepieciešams:
No pagatavotās mīklas saveļ neliela izmēra bumbiņas – valrieksta lielumā vai nedaudz lielākas.
No pagatavotās mīklas saveļ neliela izmēra bumbiņas – valrieksta lielumā vai nedaudz lielākas.
Cepamajā plātī ieklāj cepamo papīru, kārto mīklas bumbiņas pietiekami lielā atstatumā citu no citas – kādus 4 cm un vidū iespiež nelielu bedrīti, kurā ieliek ievārījuma pikuci.
Ievieto līdz 180–190 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep apmēram 15–20 minūtes, līdz cepumi top zeltaini brūni. Ja vēlas, tad pēc izņemšanas no cepeškrāsns var pārkaisīt ar pūdercukuru.