Cepumu turziņas ar ievārījumu Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 200 g miltu,
  • 200 g sviesta,
  • 5–6 ēdamkarotes skābā krējuma, 
  • šķipsniņa sāls,
  • ievārījums pildījumam,
  • ola pārsmērēšanai,
  • cukurs pārkaisīšanai.

Gatavošana:

1

Sviestu sagriež gabaliņos, piesijā miltus, piemet sāli un saberž drupačās. Tad pieliek krējumu un samīca mīklu. To izrullē un sagriež apmēram 5 x 5 cm lielos kvadrātos.

2

Uz katra kvadrātiņa liek tējkaroti ievārījuma un tad pa diagonāli satin rullītī.

3

Cepamo plāti izklāj ar cepamo papīru un tam virsū kārto sagatavotos cepumus. Sakuļ olu un ar to pārsmērē cepumus, pārkaisa ar cukuru.

4

Ievieto līdz 200 °C temperatūrai uzkarsētā cepeškrāsnī apmēram 15 minūtes, līdz cepumi viegli apbrūnējuši.

1 kometāri

  • tūtiņa
    Ne visai garšīgi! Izmēģinājām. Miltu maz, sviesta daudz. Pie sastāvdaļu proporcijām jāpiestrādā.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Deserti, Cepumi

Tiramisu

Nepieciešams: 600 g krēmsiera, 400 g dāmu...

Maršmelovi

Maršmelovi I Nepieciešams: 3 olu baltumi, šķipsna...