Nepieciešams:
Padoms: Citrona vietā noder arī apelsīns, kuram var pierīvēt klāt mazliet muskatrieksta. Tāpat pudiņu var papildināt ar magoņu vai spāniešu salvijas čia sēklām.
Jums būs nepieciešami 4 karstumizturīgi stikla trauciņi desertam apmēram kafijas tasītes lielumā. Novietojiet tos uz cepamā papīra.
50 g cukura pārtikas kombainā vai ar mikseri sajauciet ar kukurūzas cieti, rīvētām citrona miziņām un sāli, kamēr masa kļūst viendabīga un blāvi dzeltena, tad lieciet to visu vidēja lieluma katliņā, lejiet klāt pienu un karsējiet uz vidējas liesmas līdz vārīšanās temperatūrai. Visu laiku viegli maisiet, līdz pudiņš sabiezē. Turpinot viegli maisīt, vāriet vienu minūti un tad noņemiet no uguns.
Olu dzeltenumus sakuliet nelielā bļodā, pēc tam pakāpeniski iemaisiet karstajā pudiņā.
Pēc tam katliņu atkal lieciet uz uguns un iemaisiet citronu sulu. Nepārtraukti maisot, atkal karsējiet līdz vārīšanās temperatūrai, tad vēl minūti pavāriet.
Noņemiet no uguns un iemaisiet masā sviestu, līdz tas ir pilnībā izkusis un sajaucies ar masu. Sadaliet pudiņu pa trauciņiem un pārklājiet tos ar foliju, lai pudiņš neatdzistu.
Lielā bļodā ar mikseri vidēja ātrumā sakuliet 4 olu baltumus un cepamo pulveri, līdz masa kļūst viendabīgi mīksta. Pakāpeniski pievienojiet atlikušos 50 gramus cukura un turpiniet kult, kamēr cilājot masa sāk veidot spīdīgas un cietākas spicītes.
Ievietojiet bezē plastmasas maisiņā, aizsieniet un vienā galā ar šķērēm izveidojiet nelielu caurumu. Izspiediet bezē uz katra pudiņa apmēram 5 cm augstumā, pilnībā pudiņu pārklājot (iespējams, ka bezē paliks pāri). Ievietojiet pudiņus līdz 180° c temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī uz 6–8 minūtēm, līdz bezē viegli apbrūnē.
Pēc tam atdzesējiet līdz istabas temperatūrai un pirms pasniegšanas uz 2 stundām ielieciet ledusskapī.