Nepieciešams (6–8 gabalām):
Dekorēšanai:
Bļodā samaisa miltus, cukuru un sāli. Taukvielu sagriež mazos gabalos un iemaisa miltu maisījumā. Pielej ūdeni un strauji maisa, līdz iegūta viendabīga mīkla. Mīklu ieliek pārtikas maisiņā un liek ledusskapī uz pusstundu.
Ietauko 6–8 kūciņu veidnes un iespiež tajās mīklu groziņā veidā. Sadursta ar dakšiņu. Liek veidnes ar mīklu ledusskapī uz pusstundu, tad cep cepeškrāsns vidusdaļā 200 °C temperatūrā (konvekcijas režīmā – 175 °C) apmēram 15 minūtes.
Citronus rūpīgi nomazgā. Norīvē no tiem miziņu un izspiež sulu. Sulu atšķaida ar ūdeni, sasniedzot 350 ml tilpumu. 300 ml no šķidruma lej katliņā, pieliek citronu miziņas, cukuru un sviestu un lēnām vāra, līdz cukurs izšķīst. Samaisa kartupeļu cieti ar atlikušo šķidrumu, ielej katliņā un ļauj visam uzvārīties.
Olu dzeltenumus ieliek bļodiņā, pievieno mazliet siltā citronu šķidruma, samaisa. Caur sietiņu izlej maisījumu katliņā ar citronu šķidrumu un rūpīgi samaisa. Salej iegūto masu izceptajos mīklas groziņos. 30 minūtes atdzesē ledusskapī.