Reizēm nav vajadzīgas dārgas lietas, lai pagatavotu ēdienu ar interesantu garšu buķeti. Patiesībā viss garšīgais ir pieejams mums deguna priekšā.
Nepieciešams
4 personām:
Karameļu krēmam:
Olu dzeltenumus ar citronu sulu un norādīto cukura daudzumu liek bļodā, kuru novieto ūdens peldē (ūdeni silda, līdz tas sasniedz 55–65°C temperatūru), un puto.
Kad tā ir gatava, pievieno kopā ar norādīto cukura daudzumu un želatīnu cietās putās saputotus olu baltumus. Masu iepilda formās un uz pāris stundām ievieto ledusskapī, līdz tā sacietē.
Karameļu krēmam iebiezinātais pienu ar cukuru, kārbu neatverot novāra, tad atver pievieno nedaudz kazas siera un tāpat nedaudz putukrējuma. Visu kārtīgi samaisa un ievieto ledusskapī sastingt.
Pasniedz uz šķīvja, greznojot ar to, kas ir pa rokai – dažām ogām, tējkaroti smalcinātu mandeļu vai saberztu cepumu un kādu piparmētras lapiņu.