Citrusaugļu kūka ar šokolādi un apelsīnu sukādēm Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 3 olas,
  • 150 g cukura,
  • no 2 citroniem norīvēta miziņa bez baltās daļas,
  • no 1 apelsīna norīvēta miziņa bez baltās daļas,
  • 2 ēdamkarotes citronu sula,
  • 80 ml augu eļļas,
  • 120 ml bezpiedevu jogurta,
  • 200 g miltu,
  • 8 g cepamā pulvera,
  • šķipsniņa vaniļas cukura,
  • 2 ēdamkarotes sarīvētas šokolādes,
  • 2 ēdamkarotes sarīvētas šokolādes mīklai,
  • apelsīnu sukādes rotāšanai.

Gatavošana:

1

Saputo olas ar cukuru un norīvētām citronu un apelsīna miziņām. Pievieno citrona sulu un saputo. Pievieno eļļu un saputo. Pievieno jogurtu un saputo. Miltus izsijā, sajauc ar cepamo pulveri un vaniļas cukuru, pa daļām iemaisa mīklas šķidrajā daļā. Iemaisa šokolādi un sasmalcinātas apelsīnu sukādes.

2

Mīklu lej cepamajā veidnē, kas izklāta ar cepamo papīru, ievieto līdz 190 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī, cep ~35 minūtes.

3

Izņem no cepeškrāsns, ļauj atdzist, izņem no veidnes, kūkas virspusi rotā ar apelsīnu sukādēm.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Svētki, Valentīndiena, Ziemassvētki, Deserti, Tortes, kūkas, pīrāgi, Augļu

Maršmelovi

Maršmelovi I Nepieciešams: 3 olu baltumi, šķipsna...