
Šokolādes krēms kā bērnībā 
Nepieciešams:
250 ml saldā krējuma,
100 ml...
Nepieciešams:
Saputo olas ar cukuru un norīvētām citronu un apelsīna miziņām. Pievieno citrona sulu un saputo. Pievieno eļļu un saputo. Pievieno jogurtu un saputo. Miltus izsijā, sajauc ar cepamo pulveri un vaniļas cukuru, pa daļām iemaisa mīklas šķidrajā daļā. Iemaisa šokolādi un sasmalcinātas apelsīnu sukādes.
Mīklu lej cepamajā veidnē, kas izklāta ar cepamo papīru, ievieto līdz 190 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī, cep ~35 minūtes.
Izņem no cepeškrāsns, ļauj atdzist, izņem no veidnes, kūkas virspusi rotā ar apelsīnu sukādēm.