Divkrāsu pasha Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 500 g pilnpiena biezpiena,
  • 100 g sviesta (istabas temperatūras),
  • 100 ml saldā krējuma
  • 3 olu dzeltenumi,
  • 150 g cukura,
  • 4 ēdamkarotes kakao.

Gatavošana:

1

Biezpienu sablendē vai izmaļ caur gaļas mašīnu, lai tas kļūst viendabīgs un ne tik graudains.

2

Bļodā saputo sviestu, pievienojot pusi no cukura. Sviestam jāsanāk viendabīgam, gaisīgam. Atsevišķā bļodā saputo olu dzeltenumus ar atlikušo cukuru.

3

Atsevišķā traukā saldo krējumu saputo gaisīgā putukrējumā.

4

Biezpiena masā uzmanīgi iemaisa saputoto sviestu, pēc tam – olu masu. Visu sadala divās daļās, vienai no tām pievieno kakao un samaisa.

5

Traukā ieklāj marli, iepilda daļu balto masu, daļu kakao masu, veidojot divkrāsu kārtas. Kad trauks piepildīts, marli satin un traukam uzliek slogu, lai notek liekais šķidrums. Liek ledusskapī uz nakti.

6

Iztin pashu no marles un pasniedz uz šķīvja, griežot to gabalos.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Svētki, Lieldienas