Nutellas siera kūka bez cepšanas
Nepieciešams
450 g svaigā krēmsiera (istabas temperatūrā)...
Nepieciešams:
Biezpienu sablendē vai izmaļ caur gaļas mašīnu, lai tas kļūst viendabīgs un ne tik graudains.
Bļodā saputo sviestu, pievienojot pusi no cukura. Sviestam jāsanāk viendabīgam, gaisīgam. Atsevišķā bļodā saputo olu dzeltenumus ar atlikušo cukuru.
Atsevišķā traukā saldo krējumu saputo gaisīgā putukrējumā.
Biezpiena masā uzmanīgi iemaisa saputoto sviestu, pēc tam – olu masu. Visu sadala divās daļās, vienai no tām pievieno kakao un samaisa.
Traukā ieklāj marli, iepilda daļu balto masu, daļu kakao masu, veidojot divkrāsu kārtas. Kad trauks piepildīts, marli satin un traukam uzliek slogu, lai notek liekais šķidrums. Liek ledusskapī uz nakti.
Iztin pashu no marles un pasniedz uz šķīvja, griežot to gabalos.