Holandes siera cepumi ar ķimenēm Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • milti 180 g,
  • sviests 130 g,
  • Holandes siers 100 g,
  • 1 ola,
  • 1 ola pārsmērēšanai,
  • šķipsniņa sāls,
  • nedaudz ķimeņu.

Gatavošana:

1

Aukstu sviestu sagriež kubiņos, pievieno miltus, sāli un saberž drumstalās. Pievieno olu un samaisa. Beigās pievieno uz smalki sarīvētu sieru un samīca mīklu. Saveļ bumbu, ietin pārtikas plēvē un liek uz stundu ledusskapī.

2

Atdzesēto mīklu izrullē apmēram 0,5 cm biezu, ar formiņu spiež cepumus un sadursta ar dakšiņu, pārkaisa ar ķimenēm.

3

Cepamajā plātī ieklāj cepampapīru un izvieto cepumus. Pārsmērē ar sakultu olu. Liek līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep apmēram 12−15 minūtes, līdz kļūst zeltaini brūni.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Svētki, Līgo svētki, Deserti, Cepumi