Kakao krēma deserts ar persikiem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

(4 personām)

  • 400 ml saldā krējuma,
  • 100 g pilnpiena biezpiena,
  • 2 ēdamkarotes kakao pulvera,
  • 5 ēdamkarotes cukura,
  • 200 g konservētu persiku,
  • 100 g šokolādes.

Gatavošana:

1

Šokolādi smalki sarīvē un noliek malā.

2

Ar blendera vai dakšiņas palīdzību sasmalcina biezpienu smalkāku graudiņu konsistencē.

3

Saldo krējumu ar cukuru saputo vijīgā putukrējumā. Tad pievieno kakao un ieputo. Pa karotei liek klāt biezpiena masu un to viegli iecilā.

4

Deserta traukos vai glāzēs izkārto desertu, liekot krēmu, sarīvēto šokolādi un daivās sagrieztus persikus. Šādā secībā turpina izkārtot desertu, noslēdzot ar krēmu un dekorējot to ar sarīvētu šokolādi.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Deserti, Kārtojumi, pudiņi

Tiramisu

Nepieciešams: 600 g krēmsiera, 400 g dāmu...

Maršmelovi

Maršmelovi I Nepieciešams: 3 olu baltumi, šķipsna...