Karstā šokolāde ar riekstiem un putukrējumu
Nepieciešams:
350 ml piena,
100 g melnās...
Kad tad, ja ne ziemā baudīt karstu un saldu šokolādes garšas dzērienu, kas patiesībā ir kā saldais ēdiens? Vasarai šāds dzēriens nemaz nepiestāv, tāpēc jāizmanto iespēja un jāpalutina sevi un mājinieki ar šādu saldu un dvēseli sildošu dziru.
Nepieciešams:
Uzvāra ūdeni un sajauc to kopā ar kakao un 1 ēdamkaroti cukura. Atsevišķā katliņā sakarsē pienu, bet neuzvāra, un pievieno 1 ēdamkaroti cukura. Tad krūzēs lej kakao un pa virsu pienu.
Pa virsu izkārto zefīra «Marshmellows» gabaliņus. Ja vēlas, kakao var pārkaisīt ar kanēli, var dekorācijai un aromātam ielikt kanēļa standziņas, vēl gardāk būs, ja pārber pāri sarīvētu tumšo šokolādi.