Nutellas siera kūka bez cepšanas
Nepieciešams
450 g svaigā krēmsiera (istabas temperatūrā)...
Ja kārojas baudīt kādu kūciņu, bet negribas ilgi kavēties virtuvē, pagatavojiet šo ātro recepti, kur par pamatu ņemta kārtainā mīkla, bet virspusi rotā krēmsiers un ogas.
Nepieciešams:
Kārtaino mīklu izveltnē vēlamajā biezumā un lielumā, ieklāj cepamajā veidnē, sadursta ar dakšiņu un liek līdz 200 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī. Cep 15 minūtes – lai mīkla ir zeltaina, bet ne brūna.
Bļodā liek krēmsieru, cukuru, vaniļas cukuru, citronu sulu un saputo. Atsevišķā bļodā saputo saldo krējumu un tad iecilā krēmsiera masā.
Uz izceptās mīklas pamatnes liek krēmu, to ar karoti izlīdzini. Pa virsu saliek ogas, pārkaisa ar pūdercukuru un dekorē ar piparmētru lapiņām.