Ja saldētavā glabāsies paciņa kārtainās mīklas, tas būs glābiņš, kad kārojas kas salds, bet bez ilgas gatavošanas. Atliek vien izcept pamatni un to pa virsu izgarnēt ar krēmu un ogām – skaists saldais našķis brīvdienās un reizēs, kad uzradušies pēkšņi viesi.
Nepieciešams:
Mīklas plāksnītes vispirms atlaidina, tad izkārto uz cepamās pannas, kas izklāta ar cepampapīru. Sviestu izkausē, sajauc ar tējkaroti kanēļa un cukura un pārziež pāri mīklai. Šīs mīklas pamatnes liek cepties līdz 180 grādu temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī uz 10 minūtēm, līdz tās kļuvušas zeltaini brūnas. Novieto, lai atdziest.
Pa to laiku saldo krējumu saputo ar cukuru un vaniļas cukuru, sagriez šķēlītēs zemenes.
Uz mīklas pamatnēm uzsmērē putukrējumu un rotā ar zemeņu šķēlītēm. Pa virsu uzkaisa sarīvēto laima miziņu.