Kārtainās mīklas pīrāgs ar ogām Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Vasara noteikti nav īstais brīdis, kad vajadzētu ilgi kavēties virtuvē, tā vietā jābauda īsais laika sprīdis silto dienu, taču tas nebūt nenozīmē, ka jāatsakās no gardumiem. Ja kārojas kūciņa, pagatavojiet šo ātro recepti, kur par pamatu ņemta kārtainā mīkla, bet virspusi rotā krēmsiers un svaigas ogas.

Nepieciešams:

  • 50 g pūdercukura,
  • 100 g saldā krējuma,
  • pustējkarote vaniļas cukura,
  • 300 g krēmsiera,
  • 250 g kārtainās rauga mīklas,
  • cukurs – pēc garšas,
  • puscitrona sula,
  • 600 g svaigu ogu pēc izvēles (avenes, zemenes, mellenes, ķirši, upenes u.c.),
  • svaigas piparmētru lapas.

Gatavošana:

1

Kārtaino mīklu izveltnē vēlamajā biezumā, ieklāj cepamajā veidnē, sadursta ar dakšiņu un liek līdz 200 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī. Cep 15 minūtes – lai mīkla ir zeltaina, bet ne brūna.

2

Bļodā liek krēmsieru, cukuru, vaniļas cukuru, citronu sulu un saputo. Atsevišķā bļodā saputo saldo krējumu un tad iecilā krēmsiera masā.

3

Uz izceptās mīklas pamatnes liek krēmu un ar karoti izlīdzini. Pa virsu saliek ogas, pārber ar pūdercukuru, ja vēlies, dekorē ar piparmētru lapiņām.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Deserti, Tortes, kūkas, pīrāgi

Tiramisu

Nepieciešams: 600 g krēmsiera, 400 g dāmu...

Maršmelovi

Maršmelovi I Nepieciešams: 3 olu baltumi, šķipsna...