Ķirbju smūtijs ar kokosriekstu pienu Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams (2 porcijām):

  • 150–200 g atdzesēta krāsnī cepta vai tvaicēta ķirbja,
  • 1–2 banāni,
  • 200 ml kokosriekstu piena,
  • pustējkarote medus vai kļavu sīrupa,
  • pa naža galam kanēļa, kardamona, smaržīgo piparu pulvera, ingvera pulvera, rīvēta muskatrieksta, sasmalcinātu krustnagliņu,
  • pustējkarote samaltu ķirbju sēklu.

Gatavošana:

1

Visas sastāvdaļas kārtīgi sablenderē un pilda glāzēs.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Dzērieni, Smūtiji, Veselībai

Dzērveņu punšs

Ziemai viennozīmīgi piestāv dzērvenes, turklāt visdažādākos veidos...