Ķiršu un mandarīnu krēma deserts Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams (4 porcijām):

  • 500 g krēmsiera,
  • 400 g saldētu ķiršu,
  • 100 g pūdercukura,
  • 100 g tumšās šokolādes,
  • 2 mandarīni,
  • 2 ēdamkarotes kukurūzas cietes.






Gatavošana:

1

Ķiršus ber katliņā, apviļā kukurūzas cietē un liek karsēties. Karsē tik ilgi, līdz ogas ir izšķīdušas un savārījušās pabiezā mērcē. Liek atdzesēties.

2

Bļodā liek krēmsieru, pievieno izspiestu sulu no mandarīniem, pieber pūdercukuru un ar mikseri puto, līdz iegūts viendabīgs krēms. Šokolādi sarīvē.

3

Kad ķiršu mērce atdzisusi, pirmo kārtu deserta traukos vai bļodā liek ar tiem, tad tiem virsū izsmērē krēmsieru un pārber šokolādes skaidiņas. Tad atkal ogas, krēmsieru un šokolādi.

4

Kā pēdējo kārtu atstāj ar krēmsieru un tam pārkaisa šokolādi.

5

Atstāj desertu ievilkties ledusskapī uz nakti vai ēd pēc dažām stundām.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Deserti, Kārtojumi, pudiņi

Tiramisu

Nepieciešams: 600 g krēmsiera, 400 g dāmu...

Maršmelovi

Maršmelovi I Nepieciešams: 3 olu baltumi, šķipsna...