Kraukšķīgais ogu deserts Pie grāmatzīmēm

Receptes autors: Sadarbībā ar http://www.dansukker.lv
Vērtējums:

Nepieciešams (4 porcijām):

  • 250 g ogu pēc izvēles, piemēram, upenes, avenes u.c.,
  • 200 ml saldā krējuma,
  • 100–150 ml sasmalcinātu mandeļu makarūnu vai līdzīgu cepumu,
  • 60 g «Dansukker» pūdercukura,
  • 5 g «Dansukker» vaniļas cukura ar dabisko vaniļu,
  • sula no puscitrona,
  • citronmētras lapiņas.

Gatavošana:

1

Ogas saspaida un sajauc ar pūdercukuru, vaniļas cukuru un citrona sulu. Saputo saldo krējumu stingrā putukrējumā un iemaisa ogu masā. Ar karoti saliek deserta traukos un liek ledusskapī vismaz uz stundu.

2

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar sasmalcināto makarūnu drumstalām, pēc vēlēšanās pievieno citronmētru.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Deserti, Kārtojumi, pudiņi, Augļu

Tiramisu

Nepieciešams: 600 g krēmsiera, 400 g dāmu...

Maršmelovi

Maršmelovi I Nepieciešams: 3 olu baltumi, šķipsna...