Kraukšķīgās vafeles ar kartupeļu cieti Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 180 g sviesta,
  • 180 g cukura,
  • 120 g miltu,
  • 1 ēdamkarote kartupeļu cietes,
  • 3 olas.

Gatavošana:

1

Istabas temperatūras sviestu sakuļ ar cukuru. Pievieno viegli saputotas olas un piejauc miltus ar kartupeļu cieti.

2

Izcep vafeles. Kamēr tās vēl siltas, satin rullīšos (vafeles kļūs kraukšķīgas, kad atdzisīs).

3

Vafeles var pildīt ar dažādiem krēmiem pēc izvēles vai vienkārši ar vārīto kondensēto pienu.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Svētki, Valentīndiena, Ziemassvētki, Deserti, Konfektes, eklēri, vafeles