Vīna mērcē cepta vista ar ķirštomātiem un olīvām
Nepieciešams
4–5 vistu kājas
250 g ķirštomātu...
Kanēļa čipsi ir saldi un kraukšķīgi. Pasniedziet ar krēmīgu dip mērci, kas pagatavota ar maskarpones sieru, kraukšķīgiem pekanriekstiem un kļavu sīrupu. Baudiet kopā ar svaigiem augļiem!
Nepieciešams:
Maskarpones dip mērce
Piedeva pasniedzot:
1. Uz liela šķīvja samaisa cukuru ar kanēli. Cepamajā pannā uzkarsē eļļu. Katru tortilju sagriež 8 gabalos un cep, līdz tās kļūst zeltaini brūnas. Apceptos tortiljas gabalus liek šķīvī ar kanēli un cukuru un, kamēr tie karsti, labi apviļā. Pirms pasniegšanas ļauj čipsiem atdzist.
Dip mērcei rupji sasmalcina pekanriekstus. Tos kopā ar kļavu sīrupu iemaisa maskarpones sierā.
Kanēļa čipsus pasniedz uz liela šķīvja ar maskarpones dip mērci un svaigiem augļiem.