Kraukšķīgi kanēļa čipsi ar maskarpones dip mērci Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Kanēļa čipsi ir saldi un kraukšķīgi. Pasniedziet ar krēmīgu dip mērci, kas pagatavota ar maskarpones sieru, kraukšķīgiem pekanriekstiem un kļavu sīrupu. Baudiet kopā ar svaigiem augļiem!

Nepieciešams:

  • 100 g cukura,
  • 2 ēdamkarotes malta «Santa Maria» kanēļa,
  • pus iepakojums vidējo «Santa Maria» kviešu tortilju,
  • eļļa.

Maskarpones dip mērce

  • 250 g maskarpones siera,
  • 1 ēdamkarote kļavu sīrupa,
  • 25 g pekanriekstu,

Piedeva pasniedzot:

  • svaigi augļi.

Gatavošana:

1

1. Uz liela šķīvja samaisa cukuru ar kanēli. Cepamajā pannā uzkarsē eļļu. Katru tortilju sagriež 8 gabalos un cep, līdz tās kļūst zeltaini brūnas. Apceptos tortiljas gabalus liek šķīvī ar kanēli un cukuru un, kamēr tie karsti, labi apviļā. Pirms pasniegšanas ļauj čipsiem atdzist.

2

Dip mērcei rupji sasmalcina pekanriekstus. Tos kopā ar kļavu sīrupu iemaisa maskarpones sierā.

3

Kanēļa čipsus pasniedz uz liela šķīvja ar maskarpones dip mērci un svaigiem augļiem.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Svētki, Ziemassvētki, Deserti, Cepumi

Maršmelovi

Maršmelovi I Nepieciešams: 3 olu baltumi, šķipsna...