Kraukšķīgie kokosriekstu cepumi Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Šie cepumi garšos kā lieliem, tā maziem!

Nepieciešams:

  • 120 g sviesta,
  • 2 ēdamkarotes cukura,
  • 1 ola,
  • 130 g miltu,
  • 120 g kokosriekstu skaidiņu.

Gatavošana:

1

Sviestu, kas ir mīksts un istabas temperatūrā, liek bļodā un puto kopā ar cukuru, līdz masa ir gaiša un gaisīga.

2

Saputotajai masai pievieno olu, kokosriekstu skaidiņas, miltus un rūpīgi iemaisa, lai mīkla izdodas viendabīga.

3

Bļodu pārklāj ar pārtikas plēvi un liek ledusskapī atpūsties.

4

No mīklas veido nelielas bumbiņas un liek uz cepamās plāts, kas noklāta ar cepampapīru.

5

Cep līdz 180 °C temperatūrai sasildītā cepeškrāsnī 15–20 minūtes, kamēr cepumi virspusē kļūst zeltaini brūni.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Deserti, Cepumi

Tiramisu

Nepieciešams: 600 g krēmsiera, 400 g dāmu...

Maršmelovi

Maršmelovi I Nepieciešams: 3 olu baltumi, šķipsna...