Siera kūka ar vīģēm, pekanriekstiem un kļavu sīrupu
Vislabāk siera kūku ir cept dienu iepriekš,...
Šie cepumi garšos kā lieliem, tā maziem!
Nepieciešams:
Sviestu, kas ir mīksts un istabas temperatūrā, liek bļodā un puto kopā ar cukuru, līdz masa ir gaiša un gaisīga.
Saputotajai masai pievieno olu, kokosriekstu skaidiņas, miltus un rūpīgi iemaisa, lai mīkla izdodas viendabīga.
Bļodu pārklāj ar pārtikas plēvi un liek ledusskapī atpūsties.
No mīklas veido nelielas bumbiņas un liek uz cepamās plāts, kas noklāta ar cepampapīru.
Cep līdz 180 °C temperatūrai sasildītā cepeškrāsnī 15–20 minūtes, kamēr cepumi virspusē kļūst zeltaini brūni.