Krēmsiera un ķiršu deserts Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 500 g krēmsiera,
  • 400 g saldētu ķiršu bez kauliņiem,
  • 200 ml putukrējuma,
  • 150 g cukura,
  • 100 g tumšās šokolādes,
  • 2 ēdamkarotes kukurūzas cietes.

Gatavošana:

1

Ķiršus liek katliņā, pievieno cieti, 100 g cukura un apmaisa. Pielej šļuku ūdens un liek uz plīts karsēties. Karsē, ik pa brīdim apmaisot, tik ilgi, līdz mērce sāk biezēt. Atdzesē vēsā vietā.

2

Krēmsieru ar 50 g cukura saputo krēmīgā masā. Atsevišķā bļodā saputo saldo krējumu putukrējumā. Saputoto putukrējumu pa karotei iecilā krēmsierā, lai veidojas viendabīgs un gaisīgs krēms.

3

Sarīvē šokolādi smalkās skaidās.

4

Deserta trauciņos liek krēmu, tad ķiršu mērci un nedaudz sarīvētas šokolādes. Turpina veidot kārtas, atkal liekot krēmu, atkal ogas un šokolādes skaidiņas.

5

Desertu dekorē ar šokolādes skaidiņām, ķiršiem un kādu zaļumu, piemēram, piparmētru lapiņām.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Svētki, Valentīndiena, Ziemassvētki, Deserti, Kūkas bez cepšanas, Kārtojumi, pudiņi

Maršmelovi

Maršmelovi I Nepieciešams: 3 olu baltumi, šķipsna...