Lapsas pasha Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams

Pamatnei:

  • 90 g cepumu «Selga»,
  • 40 sviesta,
  • 1 tējkarote «Dansukker» kanēļa cukura.

Krēmam:

  • 300 g smalkgraudu biezpiena,
  • 200 g salda krējuma,
  • 100 g «Dansukker» pūdercukura,
  • sula no puses citrona,
  • 20 g rozīņu vai kaltētu dzērveņu,
  • 20 g grauzdētu lazdu riekstu,
  • 20 g grauzdētu Indijas riekstu,
  • 20 g žāvētu aprikožu,
  • 50 g smiltsērkšķu marmelādes.

Glazūrai:

  • 50 g tumšās šokolādes,
  • 25 g saldā krējuma.

Gatavošana:

1

Cepumus sasmalcina, sajauc ar mīkstu sviestu, kanēļa cukuru, kārto tortes formā un izlīdzina.

2

Saputo saldo krējumu, pūdercukuru un citronu sulu līdz vieglām putām, pievieno smalko biezpienu, masu vienmērīgi samaisa.

3

Sasmalcina žāvētos augļus, riekstus, marmelādi, iemaisa masā. Tad biezpiena masu kārto formās un vienmērīgi izlīdzina.

4

Saldo krējumu uzkarsē un pievieno sasmalcinātu šokolādi. Masu izkausē, vienmērīgi maisot. Tad kārto uz biezpiena masas, veidojot "ezīti" vai izklājot vienmērīgi.

5

Pasniedzot dekorē ar svaigām vai saldētām dzērvenēm.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Svētki, Lieldienas

Maršmelovi

Maršmelovi I Nepieciešams: 3 olu baltumi, šķipsna...