
Cepti vistu šķiņķīšī apelsīnu marinādē 
Sulīgas, kraukšķīgu ādiņu, viegli pagatavojamas un neticami...
Nepieciešams
Pamatnei:
Krēmam:
Glazūrai:
Cepumus sasmalcina, sajauc ar mīkstu sviestu, kanēļa cukuru, kārto tortes formā un izlīdzina.
Saputo saldo krējumu, pūdercukuru un citronu sulu līdz vieglām putām, pievieno smalko biezpienu, masu vienmērīgi samaisa.
Sasmalcina žāvētos augļus, riekstus, marmelādi, iemaisa masā. Tad biezpiena masu kārto formās un vienmērīgi izlīdzina.
Saldo krējumu uzkarsē un pievieno sasmalcinātu šokolādi. Masu izkausē, vienmērīgi maisot. Tad kārto uz biezpiena masas, veidojot "ezīti" vai izklājot vienmērīgi.
Pasniedzot dekorē ar svaigām vai saldētām dzērvenēm.