Lieldienu konfektes Pie grāmatzīmēm

Receptes autors: «Dansukker»
Vērtējums:

Nepieciešams (50 gabalām):

  • 1 olas baltums,
  • 15 ml tropu augļu sulas koncentrāta,
  • 250–300 g «Dansukker» pūdercukura,
  • 50 g krāsainu «M&M» vai citu apvalkotu šokolādes konfekšu.

Gatavošana:

1

Ar dakšiņu viegli sakuļ olu baltumu. Pievieno sulas koncentrātu un pūdercukuru.

2

No masas veido mazas bumbiņas. Izkārto uz folijas vai cepamā papīra un saplacina bumbiņas plakanos plācenīšos. Katrā iespiež šokolādes konfekti un atstāj uz nakti, lai izžūst.

3

No rīta apgriež otrādi un pagaida, līdz izžūst otra puse.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Svētki, Lieldienas, Deserti, Konfektes, eklēri, vafeles

Maršmelovi

Maršmelovi I Nepieciešams: 3 olu baltumi, šķipsna...