Siera kūka ar vīģēm, pekanriekstiem un kļavu sīrupu
Vislabāk siera kūku ir cept dienu iepriekš,...
Pamatnei:
Krēmam:
Glazūrai:
Sasmalciniet cepumus un sajauciet ar mīkstu sviestu, kanēļa cukuru.
Masu kārtojiet tortes formā un izlīdziniet.
Saputojiet saldo krējumu, pūdercukuru un citronu sulu līdz vieglām putām, pievienojiet smalku biezpienu un masu vienmērīgi samaisiet.
Sasmalciniet žāvētus augļus, riekstus, marmelādi un iemaisiet to masā. Tad biezpiena masu kārtojiet formā un vienmērīgi izlīdziniet.
Saldo krējumu uzkarsējiet un pievienojiet sasmalcinātu šokolādi. Masu izkausējiet vienmērīgi maisot. Tad kārtojiet uz biezpiena masas – veidojot «Ezīti» vai vienmērīgi izklājot.
Dekorējiet ar svaigām vai saldētām dzērvenēm.