

Biezpiena un iebiezinātā piena kūka

Skābeņu zupa ar miežu putraimiem 

Vafeļu torte ar iebiezinātā piena un valriekstu krēmu 

Vārītā vaniļas siera kūka 
Bezē rulete ar maskarpones krēmu un ogām 

Ābolu sainīši ar brūklenēm 

Tumšās šokolādes deserts ar krēmsieru 

Šokolādes braunijs ar brūno cukuru 

Ogu groziņi ar olu krēmu 

Medus kūka ar biezpiena un banānu pastu «Emma» 

Cepti āboli ar auzu pārslu drumstalām 

Vegānu burkānu kūka ar kokosriekstu glazūru 

Biskvīta rulete ar safrānu un brūkleņu krēmu 

Maizes pīne ar bazilika pesto 

Siera biskvīts ar spinātu un fetas pildījumu 

Mazie zemeņu groziņi 

Vistas rulete ar spinātiem 

Kabaču mafini ar fetu 

Spinātu maizītes 

Ātrie pīrādziņi ar vārītām olām un lociņiem 

Rulete ar zemeņu krēmu un svaigām ogām 

Rabarberu plātsmaize 

Plātsmaize ar āboliem 

Lauku biskvītkūka ar biezpiena krēmu un zemenēm 

Brokoļu un siera sacepums 

Viltotā zaķa gredzens 

Ar avokado krēmu pildītas olas 

Sātīgie Lieldienu brokastu sainīši 

Divkrāsu pasha 

Pasha ar augļiem 

Citronu kūciņas 

Lapsas pasha 

Lieldienu kēksiņi – cālīši 

Lieldienu konfektes 

Lieldienu salāti 

Cūkas karbonāde cepamajā maisā 

Ar ķiplokiem cepta karbonāde 

Kārtainās mīklas pīrāgs ar kāpostiem 

Otrādā banānu kūka 

15 saldie pildījumi pīrāgiem 

Šokolādes trifeles dažādos garnējumos 

Ābolu tiramisu 

Groziņi ar karameles kārtiņu 

Siers svētkos un pēc svētkiem 

Ko darīt pēc Lieldienu svētkiem ar pāri palikušajiem produktiem? 10 idejas 

Šokolādes desa ar dzērvenēm un ķirbju sēklām 

Tradicionālais šašliks 

Siera un tomātu sāļais pīrāgs 

Marinētas mocarella bumbiņas 

Skābeņu zupa ar žāvētām ribiņām 

Kuskusa salāti ar gurķi un fetas sieru 

Avokado garneļu salāti 

Lieldienu pasha, 5 dažādas receptes 

Bez čaumalas vārītas olas ar sparģeļiem un Holandes mērci 

Saldēts ogu un krēmsiera deserts 

Želejas kūka «Vasaras vēsma» 

Redīsi ar siera piciņām 

Tomāti ar mocarelas sieru, riekstiem un «Balzamiko» mērci 

Mājās gatavots olu liķieris 

Auzu pārslu cepumi 

Lieldienu pasha 

Lapu salāti ar paipalu olām un lasi 

Viltotais zaķis ar olu 

Lieldienu želejolas 

Skābeņu zupa ar miežu putraimiem 

Zaļo zirnīšu salāti ar redīsiem 

Pīrāgs ar tunci un vārītām olām 

Glazēti burkāni ar ingveru 

Uzkoda «Pavasaris» ar mocarellas sieru 

Krēmsiera omlete ar bekonu, ķirštomātiem un baziliku 

Idejas pildītām olām 

Tunča salāti ar avokado mērci 

Mājās gatavoti biezpiena sieriņi 
