Majonēze bez olām Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

 

  • 2 ēdamkarotes kukurūzas cietes,
  • 4 ēdamkarotes piena,
  • 4 ēdamkarotes ūdens,
  • 2 ēdamkarotes maigāku sinepju,
  • 3 ēdamkarotes eļļas,
  • 1 tējkarote citrona sulas,
  • pa šķipsniņai sāls un piparu.

Gatavošana:

1

Sagatavo olu aizstājēju – istabas temperatūras ūdens un piena maisījumā iejauc kukurūzas cieti, lej katliņā, uzkarsē līdz viršanai, tad nekavējoties noņem no pavarda un ļauj atdzist līdz istabas temperatūrai.

2

Līdz istabas temperatūrai atdzisušajā maisījumā ar slotiņu vai mikseri iekuļ vienu ēdamkaroti sinepju, līdz izveidojusies homogēna masa.

3

Turpinot enerģiski kult, nelielām porcijām mazā strūkliņā pievieno eļļu, pēc tās iekuļ otru ēdamkaroti sinepju, sāli un piparus pēc garšas, kā arī citronu sulu.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Mērces, Majonēzes