Krējuma mērce ar piparmētrām un baziliku Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 250 ml skābā krējuma vai grieķu jogurta,
  • 2−3 ķiploka daiviņas,
  • 1−2 ēdamkarotes sasmalcināta svaiga bazilika,
  • 1−2 ēdamkarotes sasmalcinātu svaigu piparmētru,
  • 1 tējkarote norīvētu citrona miziņu,
  • sāls un pipari pēc garšas.

Gatavošana:

1

Citronam norīvē miziņu, nomizotas ķiploka daivas izspiež caur ķiplokspiedi.

2

Krējumā iemaisa sasmalcinātās bazilika un piparmētru lapas, ķiplokus, citrona miziņas, pēc garšas pievieno sāli un piparus.

3

Ļauj apmēram pusstundu iestāvēties, tad pasniedz.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Uzkodas, Dārzeņu uzkodas, Mērces, Salātu

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...