Pikantā adžika Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 1 kg tomātu,
  • 4–5 ķiploku daivas,
  • saišķis pētersīļu,
  • 1 ēdamkarote mārrutku,
  • 1 čili pipars,
  • malti pipari pēc garšas.

Marinādei:

  • 500 ml ūdens,
  • 50 ml etiķa,
  • 1,5 ēdamkarotes sāls,
  • 1,5 ēdamkarotes cukura.

Gatavošana:

1

Nelielā katliņā ieber sāli, cukuru, pārlej ūdeni, etiķi un karsē, līdz cukurs un sāls izšķīduši un marināde dažas minūtes pavārījusies.

2

Tomātus, ķiplokus un pārējās sastāvdaļas izmaļ caur gaļas mašīnu vai ar nazi smalki jo smalki sakapā un ber bļodā.

3

Sasmalcināto masu pārlej ar marinādi, apmaisa un liek ledusskapī uz kādu stundu ievilkties.

4

Mērci var pildīt burkās un glabāt ledusskapī vairākas nedēļas.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļas Mērces