Nutellas siera kūka bez cepšanas
Nepieciešams
450 g svaigā krēmsiera (istabas temperatūrā)...
Nepieciešams:
Veselās blanšētās mandeles sasmalcina un noliek malā.
Bļodā sakuļ olu ar cukuru, līdz maisījums ir biezs un krēmīgs, tad iemaisa mandeļu ekstraktu, pievieno mannu, cepamo pulveri un iemaisa mandeļu miltus.
Iegūto mīklu ar mitrām rokām izrullē bumbiņās, kas nedaudz lielākas par valriekstu, apviļā sasmalcinātajās mandelēs un nedaudz atstatus citu no citas liek uz pannas, kurā ieklāts cepamais papīrs.
Ievieto līdz 200 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep 8–10 minūtes, līdz cepumi ir pacēlušies un kļuvuši bāli zeltaini. Atstāj atdzist uz pannas 1 minūti, tad pārliek uz režģa un atdzesē pavisam. Kad cepumi atdzisuši, tos apkaisa ar pūdercukuru.