

Ķiploku maize

Lamingtonu kūka 

Biezpiena un iebiezinātā piena kūka 

Maltas gaļas rulete ar sēnēm un dārzeņiem 

Šokolādes torte «Ziemas valdzinājums» 

Čia sēklu «pudiņš» 

Šokolādes mīklas tarte ar šokolādes pildījumu 

Ābolu pīrāgs burciņā 

Biešu un pupiņu veģetārie burgeri 

Skābeņu zupa ar miežu putraimiem 

Klasiskā Vīnes šnicele 

Rasols, saukts arī par rosolu 

Kraukšķīgās vafeles ar kartupeļu cieti 

Plānās klasiskās vafeles, garšos visiem! 

Vafeļu torte ar iebiezinātā piena un valriekstu krēmu 

Šokolādes torte ar mandeļu skaidiņām 
Bezē rulete ar maskarpones krēmu un ogām 

Ābolu sainīši ar brūklenēm 

Tumšās šokolādes deserts ar krēmsieru 

Šokolādes braunijs ar brūno cukuru 

Ogu groziņi ar olu krēmu 

Mandeļu cepumi 

Medus kūka ar biezpiena un banānu pastu «Emma» 

«Ezīši» ar grauzdētām mandelēm 

Cepti āboli ar auzu pārslu drumstalām 

Vegānu burkānu kūka ar kokosriekstu glazūru 

Biskvīta rulete ar safrānu un brūkleņu krēmu 

Šokolādes bumbiņas ar čili un ingveru 

Kraukšķīgi kanēļa čipsi ar maskarpones dip mērci 

Zemesriekstu cepumi ar šokolādi 

Mandeļu cepumi ar pistācijām 

Maizes pīne ar bazilika pesto 

Augļu un putukrējuma kārtojums ar musli 

Riekstu bumbiņas ar ogu želeju kokosriekstu skaidiņās 

Viltotās trifeles ar riekstiem 

Mazie zemeņu groziņi 

Kārtainās mīklas kūciņas ar ogām 

Vistas rulete ar spinātiem 

Kabaču mafini ar fetu 

Ātrie pīrādziņi ar vārītām olām un lociņiem 

Svētku top kūka – ciparkūka 

Rulete ar zemeņu krēmu un svaigām ogām 

Lauku biskvītkūka ar biezpiena krēmu un zemenēm 

Bezē rulete ar citrusu krēmu 

Viltotā zaķa gredzens 

Divkrāsu pasha 

Pasha ar augļiem 

Citronu kūciņas 

Lapsas pasha 

Lieldienu kēksiņi – cālīši 

Lieldienu konfektes 

Žāvētu augļu un riekstu trifeles 

Lieldienu salāti 

Mini kūciņas ar krēmsiera un aveņu pildījumu 

Amerikāņu sarkanā samta kūka 

Sivēna fileja sinepju mērcē ar sīpoliem un sēnēm 

Marinētas BBQ cūkas ribiņas 

Vienkāršā tiramisu versija ar ķiršiem 

Svētku pīrāgs 

Svētku braunijs 

Speķa pīrādziņi ar kardamonu un muskatriekstu 

Brieža steiks ar dārzeņu piedevām 

Brieža steiks ar ogu mērci 

Brieža sāna cepetis svētkiem 

Garšaugos cepta vista ar kartupeļiem 

Tītara cepetis 

Cūkgaļas cepetis sojas un apelsīnu marinādē 

Cūkas karbonāde cepamajā maisā 

Sulīgā karbonāde karstajā marinādē 

Klasiskā cūkas karbonāde 

Ar ķiplokiem cepta karbonāde 

Ar vīna piedevu tvaicēts lasis 

Medus marinādē gatavots lasis 

Ar dārzeņiem un ciedru riekstiem cepts lasis 

Ķirbju pīrāgs 

Medū un apelsīnu sulā glazēti burkāni 

Krāsnī cepti kartupeļi 

Ziemassvētku noskaņās cepti sakņu dārzeņi 

Kartupeļu biezenis ar ceptiem sīpoliem un šampinjoniem 

Kāpostu tīteņi 

Tītara ruletes ar žāvētiem augļiem 

Rasols ar divu veidu gurķiem 

Siļķe kažokā gredzena formā 

Burkānu un augļu salāti ar rozīnēm un sēkliņām 

Pavlovas gredzenkūka 

Sarkanbaltsarkanā kūka 

Krēmsiera un ķiršu deserts 

Augļu un putukrējuma kārtojums ar musli 

Ķiršu siera kūkas 

Kārtainās mīklas pīrāgs ar kāpostiem 

Otrādā banānu kūka 

Karaliskais deserts ar krēmsieru un kraukšķiem 

Šokolādes un granātābolu krēma kārtojums 

Rupjmaizes kārtojums ar dārza mellenēm un šokolādi 

Biezpiena torte ar šokolādes skaidiņām 

Šokolādes krēma torte 

15 saldie pildījumi pīrāgiem 

Cūkgaļas pavēdere ingvera glazūrā 

Viltotais zaķis ar dārzeņiem 

Tiramisu – vilinoši maigā, gaisīgā itāliešu deserta klasika 

Rupjmaizes tiramisu ar kafijas saldējumu 

Smiltsērkšķu «panna cotta» 

Šokolādes trifeles dažādos garnējumos 

Šokolādes rulete ar dzērvenēm 

Šokolādes desa ar žāvētiem augļiem 

Šokolādes desa ar marmelādi 

Jāņu vainags Līgo galdam 

Baltais biezpiena siers 

Jāņuzāļu maizītes 

Divējāds Jāņu siers 

Siera vafeles ar ķimenēm 

Maršmelovu deserts 

Maršmelovi 

Karbonādes ruletes ar žāvētiem augļiem 

Ceptas vistas krūtiņas apelsīnu marinādē 

Sulīgi ceptas ribiņas 

Grilētas karaliskās garneles 

Apelsīnu šķēlītes ar šokolādi 

Bērnības garša ar ābolu punšu 

Svētku karaliene – šokolādes trifeļu kūka 

Sulīgais brūnītis ar krēmsieru 

Šokolādes siera kūka 

Deserts ar šokolādes lavīnu jeb fondants 

Šokolādes kūka ar bumbieriem 

Cūkas ribiņas saldskābā mērcē 

Krēmsiera un piparkūku deserts glāzītē 

Medū un apelsīnos karamelizēts cūkgaļas cepetis 

Vistas cepetis ar āboliem un dzērvenēm 

Cūkgaļas karbonādes cepetis ar ābolu mērci 

Sulīgā burkānu kūka ar krēmsiera pildījumu 

Medus biskvīta torte 

Apaļās ābolu kūciņas «Rozītes» 

Biezpiena krēms ar karamelizētām auzu pārslām un zemeņu mērci 

Grēcīgi gardā medus kūka 

Krāsnī cepti āboli ar riekstiem un rozīnēm 

Ābolu rožmaizītes 

Trīs kārtu želejas sirsniņas 

Ābolu tiramisu 

Groziņi ar karameles kārtiņu 

Augļu konfektes 

Šokolādes konfektes 

Eļļā sautēta pīle 

Vistas aknu salāti ar sezama sēklām 

Krabju salāti ar seleriju 

Siers svētkos un pēc svētkiem 

Piparmētru siera kūka 

Bērnu svinības hipiju noskaņās 

Ko darīt pēc Lieldienu svētkiem ar pāri palikušajiem produktiem? 10 idejas 

Ātrā šokolādes kūka krūzē 

Vistas salāti ar grūbām un granātābolu sēklām 

Truša rulete ar kartupeļu biezeni, baravikām, sviesta pupiņām un puravu mērci 

Apelsīnu un ķirbju pannakota 

Šokolādes desa ar dzērvenēm un ķirbju sēklām 

Jogurta saldējums ar ogām 

Cūkas stilba cepetis 

Steiks «Faxitos» 

Zemeņu zupa ar piparmētrām, konjaku un saldējumu 

Kraukšķīgās siera standziņas ar ķimenēm 

Marinētas mocarella bumbiņas 

Cepts pārpalikušais Jāņu siers 

Baltais Jāņu siers 

Grilēti ananasi ar saldējumu 

Zirņu pākstis ar kūpināta laša pastēti 

Saldēts ogu un krēmsiera deserts 

Eksotiskā bole 

Noslēpumainais smaids 

Deserts «Vasara» 

Zemeņu sambuks 

Baltvīnā cepta vista 

Jāņu siers ar ķiplokiem 

Latgaliešu Jāņu siers 

Pankūku tornītis ar saldo cepumu krēmsieru «Rasa» 

Viltotais zaķis ar olu 

Lieldienu želejolas 

Vienkāršais melleņu tiramisu 
