Mango ir viens no maniem iecienītākajiem augļiem, tāpēc tos diezgan bieži izmantoju dažādos ēdienos. Šīs receptes galvenā sastāvdaļa ir pēc iespējas gatavāki mango. Ja gadās iegādāties tādus pusgatavus, es tos vienkārši pāris dienas paturu virtuvē uz galda, lai nogatavojas līdz galam. Tāpēc sanāk, ka šim ēdienam vajag iepriekš sagatavoties, tajā skaitā iepriekšējā vakarā ielikt kokosriekstu piena bundžiņu ledusskapī, lai būtu iespējams saputot krēmu.
Nepieciešams:
Mango nomizo, izņem ārā kauliņu, sagriež gabaliņos un liek bļodā. Pievieno jogurtu, laima sulu un sablenderē. Ja vēlas mazliet šķidrāku zupas konsistenci, tad pievieno nedaudz vārīta ūdens. Ievieto uz pāris stundām atdzist ledusskapī.
Kokosriekstu piena bundžiņu izņem no ledusskapja (nekādā gadījumā to nekratīt!), attaisa vaļā un ar karoti uzmanīgi ņem ārā tikai virspusē nostājušos biezo krēmu – to liek bļodā, pievieno vaniļas cukuru un puto apmēram 3 minūtes vai līdz brīdim, kad krēms kļūst gaisīgs (izskatās kā saputots saldais krējums).
Zupu pasniedz, vidū liekot saputoto kokosriekstu krēmu.