Marcipāna–makadamiju riekstu trifeles Pie grāmatzīmēm

Receptes autors: «Zelta Rieksta» saldumi
Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 200 g marcipāna (52 %),
  • 50 g pūdercukura,
  • 20 g rožūdens,
  • 100 g makadamiju riekstu,
  • 50 g kaltētu ķiršu,
  • sublimēti ķirši (bumbiņu apkaisīšanai).

Gatavošana:

1

Samaisa marcipānu kopā ar pūdercukuru un rožūdeni, labi izmīca.

2

Vienu konfekti gatavo no 20 g marcipāna masas – tajā ievieto 1 ķirsi un 1 makadamiju riekstu, veido bumbiņu.

3

Bumbiņu apber ar sublimētiem ķiršiem. Uzglabā ledusskapī.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Deserti, Konfektes, eklēri, vafeles