
Krambls jeb drumstalu deserts ar auzu pārslām, mandeļu skaidiņām un plūmēm 
Nepieciešams:
200 g miltu,
50 g auzu...
Nepieciešams
Pamatnei:
Pildījumam:
Dekorēšanai:
Groziņu pamatnes sastāvdaļas samaisa, ieklāj groziņu formās un atstāj atdzist.
Želatīna plāksnes 5 minūtes mērcē lielā ūdens daudzumā. Saldo krējumu, sulu un cukuru katliņā uzvāra. No želatīna plāksnītēm izspiež lieko mitrumu un pievieno katliņa saturam. Ļauj nedaudz atdzist, tad visu iemaisa biezpiena masā. Kad gatavs, pilda groziņos un ļauj sastingt.
Želatīna plāksnes 5 minūtes mērcē lielā ūdens daudzumā. Ūdeni un cukuru katliņā uzvāra, pievieno citrona sulu. No želatīna plāksnītēm izspiež lieko mitrumu un pievieno katliņa saturam. Ļauj nedaudz atdzist. Avenes izkārto uz groziņiem, pārlej ar želeju un atstāj sastingt.