Nepieciešams:
Katliņā liek sviestu, medu un cukuru un karsē ūdens peldē, līdz izveidojas viendabīga masa. Turpinot karsēt ūdens peldē, pievieno sodu ar citronskābi. Jāuzmanās, jo masa ātri sāks palielināties. Pievieno olu un visu labi izmaisa. Katliņu noņem no pavarda, saturam pievieno miltus, labi samīca mīklu.
Gatavo mīklu ietin pārtikas plēvē un uz 1 stundu novieto aukstumā. Biezpiena un banānu pastu samaisa ar iebiezināto pienu un sagatavoto krēmu ievieto ledusskapī.
No mīklas izveido 6 kūkas kārtas (20 cm diametrā vai pēc saviem ieskatiem, paliks arī drupačām un dekorēšanai). Katru kārtu cep atsevišķi – pirms cepšanas ar dakšiņu sadursta kārtu, tad ievieto līdz 190 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep 5−6 minūtes.
Kad visas kārtas ir gatavas un pilnīgi atdzisušas, veido kūku. Katru kārtu bagātīgi nosmērē ar krēmu. Dekorē ar drupačām no kūkas mīklas un uz nakti ievieto ledusskapī.