
Citronu tiramisu bez olām 
Vasaras sezonai īpaši piemērots ļoti aromātisks un...
Nepieciešams
Pamatnei:
Pildījuma:
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 °C temperatūrai. Citronu nomazgā un norīvē miziņu.
Visas pamatnes sastāvdaļas sastrādā mīklā. Ietauko četrstūrainu kūkas formu (apmēram 24 x 30 cm) un ieklāj viegli ietaukotu cepampapīru. Mīklu izklāj cepamajā formā. Cep cepeškrāsns vidusdaļā 10–13 minūtes. Atdzesē.
Atkausētas mellenes izberž caur sietu. Izspiež arī sulu no citrona.
Miltus ber bļodā un samaisa ar cukuru. Iemaisa olas un pievieno melleņu un citrona sulu. Visu sakuļ viendabīgā masā. Pārlej pāri pamatnei un cep cepeškrāsns vidējā daļā vēl 15 minūtes.
Atdzesē. Sagriež kūkas gabaliņos un pārkaisa ar pūdercukuru.