Nepieciešams
Smilšu mīklai
Pildījuma vārītajam krēmam
Miltus ar sviestu sastrādā kopā, kamēr vairs nav sviesta kunkulīšu. Pievieno cukuru, apmaisa, iesit olu un mīca, kamēr nelīp pie rokām. Liek ledusskapī uz 1 stundu.
Vēlāk mīklu izrullē un iespiež formiņās. Formas vidū mīklai jābūt plānai, jo tā drusku uzpūšas. Ievieto līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī, cep apmēram 10 minūtes, kamēr groziņi paliek brūnīgi.
Vairāk nekā pusi no pildījumam paredzētā piena liek katliņā sildīties, pārējo atstāj.
Olu dzeltenumus sakuļ ar cukuru, var arī pielikt vaniļas cukuru, tad miltus un kartupeļu cieti. Visu samaisa, pievieno atlikušo pienu, samaisa. Var pievienot smalki sarīvētu citrona miziņu.
Kad piens uzsilis, olu masu lēnām lej iekšā un vienlaikus maisa – vēlams ar putojamo slotiņu. Vāra un maisa, maisa, maisa. Uguni pārāk lielu nevajag, jo var piedegt. Atdzesē un, kamēr vēl silts, iemaisa sviestu.
Kad atdzisis pavisam, tad ar mikseri sakuļ, līdz ir iegūts biezs krēms, ar to dekorē kūciņas, vidū novietojot konservētu persiku pusītes.