Nepieciešams (12 kēksu formiņām)
Pamatnes sastāvdaļai:
Siera masas pildījumam:
Aveņu pildījumam:
Cepumus sasmalcina un sajauc ar sviestu un farīna cukuru. Masu sadala 12 kēksu formiņās un izlīdzina. Cep līdz 175 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī 5 minūtes. izņem no cepeškrāsns.
Sajauc miltus ar gaišo cukuru «Muscovado» un vaniļas cukurus, pievieno krēmsieru un citrona miziņu, kārtīgi izmaisa, līdz masa kļūst viendabīga. Pa vienai pievieno olas un rūpīgi izmaisa. Iemaisa saldo krējumu.
Sablendē avenes, pūdercukuru un vaniļas cukuru. Masu izberž caur smalku sietu, lai atbrīvotos no aveņu kauliņiem.
Gatavo krēmsiera masu sadala 12 kēksu formiņās.
Katrā formiņā uz ievietotās krēmsiera masas ar aveņu biezeni uzzīmē apli un to ar kociņu papildina. Cep 175 °C karstumā 15–20 minūtes.
Kūciņas atdzesē istabas temperatūrā. Kad atdzisušas, liek ledusskapī, lai pasniegtu patīkami vēsas. Dekorē ar svaigām avenēm.