Mini kūciņas ar krēmsiera un aveņu pildījumu Pie grāmatzīmēm

Receptes autors: Iesaka «Dansukker»
Vērtējums:

Nepieciešams (12 kēksu formiņām)

Pamatnes sastāvdaļai:

  • 8 cepumi «Digestive»,
  • 25 g kausēta sviesta,
  • 1 ēdamkarote «Dansukker» farīna cukura.

Siera masas pildījumam:

  • 135 g «Dansukker» gaišā cukura «Muscovado»,
  • 1 ēdamkarote miltu,
  • 400 g krēmsiera,
  • 1 tējkarote rīvētas citrona miziņas,
  • 1 tējkarote «Dansukker» vaniļas cukura,
  • 2 lielas olas,
  • 2 ēdamkarotes saldā krējuma.

Aveņu pildījumam:

  • 150 g aveņu,
  • 2 ēdamkarotes «Dansukker» pūdercukura,
  • 1 tējkarote «Dansukker» vaniļas cukura.

Gatavošana:

1

Cepumus sasmalcina un sajauc ar sviestu un farīna cukuru. Masu sadala 12 kēksu formiņās un izlīdzina. Cep līdz 175 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī 5 minūtes. izņem no cepeškrāsns.

2

Sajauc miltus ar gaišo cukuru «Muscovado» un vaniļas cukurus, pievieno krēmsieru un citrona miziņu, kārtīgi izmaisa, līdz masa kļūst viendabīga. Pa vienai pievieno olas un rūpīgi izmaisa. Iemaisa saldo krējumu.

3

Sablendē avenes, pūdercukuru un vaniļas cukuru. Masu izberž caur smalku sietu, lai atbrīvotos no aveņu kauliņiem.

4

Gatavo krēmsiera masu sadala 12 kēksu formiņās.

5

Katrā formiņā uz ievietotās krēmsiera masas ar aveņu biezeni uzzīmē apli un to ar kociņu papildina. Cep 175 °C karstumā 15–20 minūtes.

6

Kūciņas atdzesē istabas temperatūrā. Kad atdzisušas, liek ledusskapī, lai pasniegtu patīkami vēsas. Dekorē ar svaigām avenēm.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Svētki, Valentīndiena, Ziemassvētki, Deserti, Tortes, kūkas, pīrāgi