Nepieciešams:
Šokolādes krēmam:
Cepumus sadrupina un sajauc ar mīkstu sviestu, tad masu ievieto piemērotu formiņu dibenā un sablīvē, veidojas kūkas pamatne. Ievieto ledusskapī, lai nedaudz sastingst.
Želatīnu ieber krūzītē un uzlej dažas ēdamkarotes ūdens, lai uzbriest.
Svaigo sieru samaisa ar pusi cukura (100 g), līdz tas izkusis, tad iemaisa jogurtu.
Katliņā ielej saldo krējumu un liek karsēties, bet neļauj uzvārīties! Citā katliņā vai pannā karsē otru pusi cukura, līdz tas sāk brūnēt, tad pievieno uzkarsēto saldo krējumu un maisa, līdz cukurs ir pilnībā izkusis. Noņem no pavarda un ļauj nedaudz padzist.
Padzisušajā karameles masā iemaisa želatīnu (ja nepieciešams, želatīnu iepriekš izkausē) un tad visu iemaisa svaigā siera un jogurta masā. Pilda uz kūku pamatnēm, tad ievieto ledusskapī uz 4–12 stundām sastingt.
Pirms pasniegšanas pagatavo šokolādes krēmu – nelielā katliņā uzsilda saldo krējumu, pievieno šokolādes gabaliņus un turpina karsēt, nepārtraukti maisot, līdz šokolāde ir pilnībā izkususi un masa kļuvusi viendabīga, tad pievieno nelielos gabaliņos sagrieztu sviestu un labi izmaisa. Noņem no pavarda, atdzesē, tad ar mikseri saputo.
Kūciņas izņem no formiņām, pārziež ar šokolādes krēmu un rotā ar ogām vai augļu gabaliņiem pēc izvēles.