Nepieciešams:
Cepumus sasmalcina blenderī, kombainā vai piestā smalkās drupačās. Sajauc ar izkausēto sviestu, laima miziņu un izlīdzina vienmērīgā kārtā ietaukotā kūkas veidnē. Liek pamatni ledusskapī, kamēr gatavo pildījumu.
Ūdens peldē izkausē balto šokolādi. Krēmsieru ar cukuru un laima sulu puto krēmīgā masā. Atsevišķi saputo saldo krējumu un tad iecilā krēmsiera masā pa karotei, līdz iegūta gaisīga masa. Iemaisa laima miziņas. Krēmsiera masā iemaisa izkausēto šokolādi un viegli iecilā to.
Nelielā traukā uzbriedina želatīnu, tad to ūdens peldē izkausē un pievieno krēmsiera masai, viegli iemaisot.
Gatavo masu lej uz atdzesētās kūkas pamatnes, izlīdzina, ja vēlas, pārkaisa ar smalki sarīvētu laima miziņu un liek ledusskapī uz nakti sastingt.
Dekorē ar laima šķēlēm, piparmētru lapiņām, sarīvētu šokolādi vai svaigām ogām, ja vēlas.