Neceptā siera kūka ar mango un mandeļu skaidiņām Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams

Pamatnei:

  • 300 g cepumu «Selga»,
  • 150 g sviesta.

Pildījumam:

  • 400 g krēmsiera «Mascarpone»,
  • 400 g krēmsiera «Philadelphia»,
  • 200 ml saldā krējuma,
  • 400 g baltās šokolādes,
  • 1 tējkarote sviesta,
  • šķipsna malta kardamona.

Pasniegšanai:

  • 1–2 mango augļi,
  • 2–3 ēdamkarotes mandeļu skaidiņu.

Gatavošana:

1

Kūkas formu un maliņas (20 cm diametrā) izklāj ar cepamo papīru. Cepumus sablendē vai smalki sadrupina un sajauc ar izkausētu sviestu. Sagatavoto masu liek kūkas formā, izlīdzina un rūpīgi piespiež pie pamatnes. Novieto iestāvēties ledusskapī, līdz būs nepieciešams.

2

Abus krēmsierus ar mikseri saputo kopā. Tad pa daļām – pielejot divas trīs reizes – masā ieputo saldo krējumu. Šokolādi ar sviestu un kardamonu izkausē ūdens peldē, nedaudz padzesē, izmaisa un saputo kopā ar krēmsiera un putukrējuma masu. Uzliek virsū pamatnei, izlīdzina un uz 5–6 stundām ievieto ledusskapī.

3

Pirms pasniegšanas kūku dekorē ar mango šķēlītēm un mandeļu skaidiņām.

1 kometāri

  • Silvija
    Paldies par garsigajam receptem !😃💕

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Deserti, Tortes, kūkas, pīrāgi, Kūkas bez cepšanas