Sviesta cepumi ar rumu
Nepieciešams:
600 ml miltu,
200 g istabas...
Nepieciešams
Pamatnei:
Pildījumam:
Pasniegšanai:
Kūkas formu un maliņas (20 cm diametrā) izklāj ar cepamo papīru. Cepumus sablendē vai smalki sadrupina un sajauc ar izkausētu sviestu. Sagatavoto masu liek kūkas formā, izlīdzina un rūpīgi piespiež pie pamatnes. Novieto iestāvēties ledusskapī, līdz būs nepieciešams.
Abus krēmsierus ar mikseri saputo kopā. Tad pa daļām – pielejot divas trīs reizes – masā ieputo saldo krējumu. Šokolādi ar sviestu un kardamonu izkausē ūdens peldē, nedaudz padzesē, izmaisa un saputo kopā ar krēmsiera un putukrējuma masu. Uzliek virsū pamatnei, izlīdzina un uz 5–6 stundām ievieto ledusskapī.
Pirms pasniegšanas kūku dekorē ar mango šķēlītēm un mandeļu skaidiņām.