Nepieciešams:
Pamatnei:
Biezpiena kārtai:
Zemeņu kārtai:
Želatīnu iemaisa nelielā daudzumā ūdens un atstāj, lai tas piebriest. Vēlāk ūdens peldē izkausē un sadala divās daļās.
Pamatnei cepumus sasmalcina, labi samaisa ar atlaidinātu, mīkstu sviestu, iegūto masu sadalāmās toršu formas dibenā, pieblietē un formu ievieto ledusskapī.
Saldo krējumu saputo ar cukuru un vaniļas cukuru, iecilā tajā caur sietu izrīvētu vai sablendētu biezpienu, kas sajaukts ar pusi želatīna, izmaisa visu, tad uzliek uz pamatnes, izlīdzina, atkal ievieto ledusskapī.
Zemenes noskalo, nožāvē, notīra, pārgriež uz pusēm. Pagatavo sauso zemeņu ķīseli pēc instrukcijas uz iepakojuma ar aprēķinu, ka vajadzēs apmēram 70 ml, un šajā daudzumā iemaisa želatīnu. Tad zemenes novieto uz biezpiena kārtas, pārlej ar zemeņu ķīseli un ievieto ledusskapī, lai sastingst.