Ogu deserts ar zefīru Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Receptē zefīra vietā var izmantot arī bezē cepumus.

Nepieciešams:

  • 400 g krēmsiera,
  • 200 ml saldā krējuma,
  • 100 g cukura,
  • 200 g vaniļas zefīra,
  • 300 g saldētu vai svaigu ogu (ķirši, zemenes, mellenes, avenes u.c.).

Gatavošana:

1

Saldo krējumu lej bļodā, pievieno pusi cukura un saputo gaisīgā putukrējumā.

2

Atsevišķā bļodā saputo krēmsieru ar atlikušo cukuru. Krēmsierā pa karotei iecilā putukrējumu. Iecilā tā, lai izveidotos viendabīgs krēms.

3

Deserta traukos, bļodā vai kokteiļu glāzēs liek gabaliņos sagrieztu zefīru, tiem virsū uzsmērē krēmu un novieto ogas. Tad atkal kā nākamo kārtu liek zefīrus, krēmu un ogas. Noslēdz ar krēmu un dekorē ar ogām.

4

Liek ledusskapī ievilkties vismaz uz 30 minūtēm.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Deserti, Kārtojumi, pudiņi

Tiramisu

Nepieciešams: 600 g krēmsiera, 400 g dāmu...

Maršmelovi

Maršmelovi I Nepieciešams: 3 olu baltumi, šķipsna...