Nepieciešams (12 groziņiem):
Olu krēmam:
Sagatavo mīklu groziņiem – sviestu saputo ar cukuru, tad ieputo olu, iemaisa miltus, kas sajaukti ar kardamonu un sāli, līdz iegūta viendabīga mīkla, to saveļ bumbā un uz pusstundu noliek ledusskapī. Pa to laiku pagatavo olu krēmu.
Katliņā ielej pienu, ielaiž olu dzeltenumus, pieber cukuru, visu samaisa ar putojamo slotiņu, tad maisot pieber miltus un rūpīgi izmaisa. Liek uz pavarda un, nepārtraukti maisot, mazā siltumā karsē. Dažu minūšu laikā krēms sabiezē, tad to noņem no pavarda un atdzesē.
Mīklu izņem no ledusskapja, izrullē plānā kārtiņā un ievieto cepamajās formiņās. Ar to vajadzētu pietikt 12 kēksu formiņām ar 8 cm diametru. Ievieto līdz 200 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep 10–15 minūtes, līdz groziņi top gaiši brūni. Izņem no cepeškrāsns un ļauj nedaudz padzist.
Groziņos pilda pagatavoto krēmu, virsū novieto ogas un/vai augļus pēc izvēles.