Par otrādo kūku šo desertu sauc tāpēc, ka vispirms cepamajā formā nonāk tā daļa, kas pēc cepšanas tiks novietota augšpusē, proti, otrādi nekā cepot. Tā ir ātri un vienkārši pagatavojama.
Nepieciešams:
Banānus pārgriež gareniski uz pusēm. Kārtaino bezrauga mīklu izņem no saldētavas.
Cepamo formu novieto uz pavarda, tajā izkausē sviestu, iemaisa cukuru un kanēli, un karsē, līdz rodas zeltaina karamele. Tad noņem no pavarda, virsū blīvi kārto banānus un tos pārkaisa ar rīvēto citrona miziņu.
Mīklu izrullē plānā kārtiņā – ne biezākā par 5 mm, vairākās vietās sadursta ar dakšiņu. Tad mīklu pārklāj banāniem. Ievieto cepeškrāsnī, kas sakarsēta līdz 200 °C temperatūrai un cep 15–20 minūtes.
Pēc izcepšanas un izņemšanas ļauj 5–10 minūtes pastāvēt, tad uzmanīgi uzliek virsū lielu šķīvi un apgriež otrādi. Pēc vēlēšanas var pasniegt ar saldējumu vai putukrējumu.